Barion Pixel
2018-ban kezdük meg az új Gluténmentes Üzemünkben a gyártást, mely mára már Magyarország nagy üzletláncainak egyik fő beszállítója lett ezen típusú termékek terén is.
Kövessen minket:
Title Image

Rólunk

MEGALAKULÁSUNK TÖRTÉNETE
Főoldal   Rólunk

GLUTÉNMENTES ÜZEMÜNK

MEGALAKULÁSÁNAK TÖRTÉNETE...

Dömény Zoltán alapította a Lavina Sütőüzemet 1990-ben, mely nagy utat bejárva fontos beszállítója lett Magyarország üzletláncainak.

Az egyre több gluténérzékeny fogyasztóval bővülő piacon még csak kis mennyiségben gyártó üzemek voltak jelen, akik a nagyobb üzletláncokat nem tudták ellátni. Ezért a külföldi gyártók termékeit forgalmazták. Így egyik vevőnk felkérésére kezdtünk gondolkozni egy új üzem indításában.

Ez nem egy egyszerű folyamat, hiszen rengeteg feltételnek kell megfelelnünk, így egy teljesen különálló üzemet építettünk.
Minden alapanyagot olyan helyről szerzünk be, mely garantálja a gluténmentességét. Az alapanyagokat tételenként gyorsteszttel ellenőrizzük, a késztermékeket rendszeres laborvizsgálatoknak vetjük alá. Üzemünk több minősítéssel rendelkezik, ezek mellett AOECS auditált is.

Végül úgy gondoltuk, hogy ez lesz a jövő, mert sajnos egyre több embernek van gluténérzékenysége, coeliakiás betegsége.
Mi szerettünk volna segíteni, hogy könnyebben juthassanak GLUTÉNMENTES termékekhez. Termék választékunkat úgy alakítottuk ki, hogy az alapvető kenyerek, zsemlék, bagettek mellett kelt tésztákat, pitéket, piskótákat, töltelékes és feltétes termékeket is kínáljunk.

Tejmentes, és tojásmentes termékeket családi vonatkozás miatt kezdtünk fejleszteni. Üzemünk tulajdonosának lányai között tej- és tojás érzékeny is van.

A mindennapokban folyamatosan fejlesztjük és bővítjük termékválasztékunkat, hogy minél szélesebb körben tudjuk fogyasztóink igényeit kielégíteni.

Mindig valami újon dolgozunk, addig is tekintsd meg termékeinket

KAPCSOLATBAN

Keress minket bátran, bármilyen kérdésed vagy ötleted van! Elérsz minket e-mailben, facebookon vagy instagrammon is.