Barion Pixel
2018-ban kezdük meg az új Gluténmentes Üzemünkben a gyártást, mely mára már Magyarország nagy üzletláncainak egyik fő beszállítója lett ezen típusú termékek terén is.
Kövessen minket:

az ALDI-ban Glutén-, tej-, tojás- és allergénmentes pékáruk

No-No Termékcsalád

Kapható az Aldi üzleteiben!

Bemutatkozik a Lavina Kft. új, mindenmentes termékcsaládja a No-No termékcsalád.
Magyarországon, sőt Európában egyedülálló új üzemünkben csak ezeket a termékeket gyártjuk, kizárt a keresztszennyeződés, mivel a gyártási körülmények biztosítják a tasakon feltüntetett mentességeket.

Az alapanyagok összeállításánál nagyon fontos szempont volt, hogy az összes ételérzékenységgel, ételintolarenciával élő vásárlónk fogyaszthassa termékeinket, melyek glutén-, tej-, tojás, lektin-, élesztő- ,szója-, tartósítószer-, allergén- és GMO mentesek. Minden termék vegán.

Az édes nyers tésztánál, melyből tetszés szerint tudnak otthon süteményt készíteni, illetve a réteseknél az édességet kókuszvirág cukorral értük el. Nem tartalmaznak mesterséges édesítőszereket. A kókuszvirág cukor glikémiás indexe 30, jóval kevesebb a hagyományos cukrok 100-as értékénél. Így mérsékletes fogyasztás mellett jó szívvel ajánljuk cukorbeteg vásárlóinknak is.

Nem csak egészségesek, finomak is a termékek.

A No-No magvas szendvicsalap 2023 Gluténmentes verseny Töltetlen péksütemény I. helyezettje lett!

A kétféle szendvicsalap – magvas szendvicsalap és mediterrán párna – fogyasztható önmagában, szendvicsként vagy kenyér helyett bármilyen ételhez.

A rétesek – almás-fahéjas és meggyes-kakaós – önmagukban kiváló desszertek, de akár egy tízórait vagy uzsonnát is helyettesíthetnek.

A nyers tésztát a kívánt vastagságra nyújtva, különböző formák kiszúrásával 8-10 perc alatt 180°C-on kisütve ajánljuk fogyasztani.

A termékek egyesével csomagolva megtalálhatók az Aldi helyben sütött kínálatában. Fontos, hogy a keresztszennyeződés elkerülése végett közvetlen a fogyasztás előtt bontsák csak fel a tasakot.

A lakossági kiszerelésben 6x80g-os csomagban fagyasztott termékek és a nyers tészta fagyasztott állapotban vásárolható meg, a csomagoláson feltüntetett elkészítési javaslattal mindenki saját otthonában élvezheti a frissen sütött pékárut.

Lavinafree

válaszd az életet!

TERMÉKEINKET MEGVÁSÁROLHATJA AZ ALDI ÜZLETEIBEN
Sok-sok -tel sütve - Lavinafree.hu