Barion Pixel
2018-ban kezdük meg az új Gluténmentes Üzemünkben a gyártást, mely mára már Magyarország nagy üzletláncainak egyik fő beszállítója lett ezen típusú termékek terén is.
Kövessen minket:
Title Image

Írásaink

Főoldal   Dr. Orosz Enikő rovata    Dr Orosz Enikő

Dr Orosz Enikő

Kedves Olvasó!

Dr Orosz Enikő laboratóriumi szakorvos, a pszichoterápia szakorvosa, az Országos Onkológiai Intézet főorvosa, a tumormarker és hormon laboratórium részleg vezetője vagyok.

2019-ben tudományos fokozatot /Ph.D./szereztem. Laboratóriumi munkám mellett a pszichoterápia és a funkcionális medicina tudományos ismereteit felhasználva évek óta segítem a hozzám forduló pácienseket.

Célom azon páciensek megszólitása, akik felelősséget éreznek a saját életük iránt és hajlandóak is tenni ezért.

Az orvosi hivatásom a hobbim is egyben. Ebben a legfontosabb vezérelv a betegségek megelőzése, az egészségre törekvés és nevelés, aminek legfontosabb pillére a táplálkozás.

Sajnos a mai anyagiakra fókuszáló világban elfelejtjük, hogy az életet nem lehet megvenni.

Hitvallásom Steve Jobs gondolata

Edd az ételed gyógyszerként ,különben ételként kell fogyasztani a gyógyszert.

Steve Jobs

Ezt nem lehet elég korán kezdeni. Mindannyian családi mintákkal szokásokkal élünk, ami nem feltétlenül helyes. Viszont lehet újat mutatni. Ezt a tanítást érzem az egyik feladatomnak, hiszen a felnövekvő generáció egészségi állapotáért orvosként felelős vagyok. A covid praktikusan rá is kényszerít mindannyiunkat a fókuszváltásra. Viszont aki nincs kellő helyes információ birtokában nem tehető felelőssé az egészségi állapotáért.

Azt vallom, hogy ha megtanítjuk a tenni akarókat a helyes irányelvekre, akkor már jogos a számonkérés. Hiszem, hogy az egyik legfontosabb feladatom az életéért és egészségéért felelősséget vállaló új generáció felnevelésének segítése, ami a jelenlegi felnőtt társadalom nyitottságán alapszik.

Számomra nagy öröm a Lavina free munkatársainak támogatása ebben a kezdeményezésben.