Barion Pixel
2018-ban kezdük meg az új Gluténmentes Üzemünkben a gyártást, mely mára már Magyarország nagy üzletláncainak egyik fő beszállítója lett ezen típusú termékek terén is.
Kövessen minket:
Title Image

Írásaink

Főoldal   Dr. Orosz Enikő rovata    Dr Orosz Enikő ajánlása

Dr Orosz Enikő ajánlása

Kedves Olvasók!

Abban a szerencsés helyzetben vagyok és voltam, hogy részt vehettem a NO-NO termékcsalád fejlesztésében, kóstolásában az elmúlt közel 1 évben. Már másfél hónapja eszem ezeket a termékeket és azon kívül, hogy nagyon finom az íze, szaftos, kellemes az illata és állaga, nagyon jó hatással van a szervezetre is. Sokáig eltelít, hiszen tele van lassú felszívódású szénhidrátokkal és magas a rosttartalma, nem puffaszt, nincs semmilyen rossz mellékhatása. Bátran ajánlom mindenkinek, mert nem csak gluténmentes, de tejet, tojást, élesztőt, lektint, allergént, szóját, tartósítószert sem tartalmaz.

 

A termékeket azért is kedveltem meg hamar, mert könnyű a tárolása és igazán felhasználó barát. Nem csak frissen elfogyasztva jó, hanem pirítva, melegszendvicsként és ha már két napos is, pár másodperc alatt a mikróban felfrissül. Ha ez nem lenne elég, a friss termékeket lefagyasztom és utána kiolvasztva, felsütve, vagy mikróban kimelegítve ugyan azt az élményt adja fogyasztás közben, mint frissen.

A jelenleg kapható gluténmentes pékáruk közül a fenti paraméterekkel csak a No-No termékcsalád rendelkezik.